Isopropyl alcohol kopen?

Isopropyl alcohol wordt voor veel doeleinden gebruikt, onder meer als oplosmiddel en antisepticum, als ingrediënt in deodorant, als brandstofadditief en ontsmettingsmiddel, en als oplosmiddel voor nitrocellulose. Dit type alcohol wordt vaak gebruikt als een antisepticum en oplosmiddel. Het heeft vele andere toepassingen, waaronder als brandstof, bij de vervaardiging van kunststoffen en rubbers, bij de bereiding van parfums en als reinigingsmiddel. Isopropyl alcohol kan worden gebruikt om wonden te reinigen door bacteriën bij contact te doden en te voorkomen dat deze zich verspreiden.

We zijn ons allemaal bewust van het belang van het desinfecteren van onze huizen, scholen en werkplekken. Desinfecterende reiniging is een proces waarbij chemische stoffen worden gebruikt om micro-organismen op oppervlakken en in de lucht te doden.

De meest voorkomende ontsmettingsmiddelen zijn alcoholen, chloorbleekmiddel, waterstofperoxide en natriumhypochloriet.

Welke soorten heb je?

Er zijn twee soorten desinfectiemiddelen: actief en passief. Actieve desinfectiemiddelen hebben contacttijd nodig om micro-organismen te doden, terwijl passieve middelen geen contacttijd nodig hebben. Van de actieve ontsmettingsmiddelen worden quaternaire ammoniumverbindingen (QAC) het meest gebruikt vanwege hun doeltreffendheid tegen bacteriën en virussen en hun lage toxiciteit voor mensen.

Isopropy lalcohol is een heldere vloeistof met een sterke geur. Het wordt vaak gebruikt als een antiseptisch en desinfecterend middel.

– Isopropyl alcohol is meestal 99% zuiver, heeft een laag vriespunt en kan worden gebruikt om veel stoffen op te lossen.

– Het is te vinden in ontsmettingsmiddelen, ontsmettingsalcohol, oplosmiddelen en andere huishoudelijke producten.

– Isopropylalcohol is brandbaar en zal bij verbranding giftige gassen afgeven.

Tags: No tags

Comments are closed.