Twijfel je over een bovenooglidcorrectie? Dit zijn de redenen om het wel te doen

Een bovenooglidcorrectie is niet iets wat je zomaar laat doen. Hier heb je vast al een tijdje goed over nagedacht. Dan nog is het lastig om die stap te nemen. Natuurlijk is het eng om in het gebied rondom je ogen te laten snijden. Echter als je dit door een deskundig arts laat doen zal het resultaat je blij verrassen. Hier lees je 7 redenen waarom een bovenooglidcorrectie goed voor jou kan werken.

#1 Je ziet er niet meer vermoeid uit

Als je last hebt van hangende oogleden kun je er ouder en vermoeid uitzien. Mensen vragen vast dikwijls aan jou of je wel goed hebt geslapen. Als je je frisse blik weer terug wil is een bovenooglidcorrectie soms de enige optie. Het overtollige huid boven je ogen wordt weggehaald en daarna zie je er weer fris uit.

 

#2 Je kunt je ogen beter open houden

De huid wordt soms los dat de ogen niet meer goed openhouden kunnen worden. Dit belemmert je bij je dagelijkse bezigheden. Soms leidt het er bij mensen toe dat ze niet goed meer kunnen autorijden of naar een computerscherm kijken. Het zou zonde zijn als je de huid boven je ogen je zo in de weg laat zitten dat je niet meer normaal kan functioneren. Ook hier kan een bovenooglidcorrectie de oplossing zijn.

 

#3 Er wordt een gedeelte vergoed door de verzekeraar

Het is geen goedkope ingreep. Vraag daarom na bij je verzekeraar wat de vergoedingen zijn voor een bovenooglid correctie vanuit je aanvullende pakket. Let er wel op dat je eerst een verwijzing krijgt van je huisarts. Daarna kun je verder worden geholpen bij een kliniek.

 

#4 Artsen zijn tegenwoordig gespecialiseerd in ooglidcorrecties

De plastische chirurgie is inmiddels volwassen geworden als wetenschap en beroep. Bovendien staan artsen onder streng toezicht. Er zijn zelfs artsen die zich hebben gespecialiseerd in een discipline. Zo vind je hier ook in Nederland artsen die goed zijn in botox & fillers, borstvergrotingen en in bovenooglidcorrectie. Zoek dus de specialist die goed is in wat jij wenst voor jezelf.

 

#5 Korte hersteltijd

Bij bijvoorbeeld een borstvergroting ben je tot wel zes weken aan het herstellen. Je krijgt een korset om die niet nat mag worden. Bovendien mag je geen zware dingen tillen of autorijden. Dat kan soms best lastig zijn. Bij een bovenooglidcorrectie duurt die hersteltijd niet zo lang. Dan is het ongeveer 1 – 2 weken dat je weer bent hersteld.

 

#6 Nazorg door de kliniek

Na de bovenooglidcorrectie kijkt de arts altijd nog even hoe de huid is hersteld. Meestal zijn er geen complicaties. Toch is het fijn om het te laten checken. Eventueel geeft de dokter nog verzorgingstips zodat je na een aantal jaar niet meer hoeft terug te komen.

 

#7 Meer zelfvertrouwen

Last but not least: dankzij je nieuwe uiterlijk na een bovenooglidcorrectie krijg je meer zelfvertrouwen. Jij en je omgeving zullen dit zeker merken. Hou je niet in! Je mag er zeker van genieten.

 

Overtuigd? Maak dan een afspraak bij ABC Clinic!

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment