Overstappen Zorgverzekering

Iedere inwoner van Nederland is verplicht een basiszorgverzekering te hebben. Omdat niemand te veel wilt betalen voor zijn zorgverzekering is er ieder jaar in januari de mogelijkheid om overstappen zorgverzekering. De overheid heeft dat zo gedaan zodat mensen duidelijkheid hebben wanneer ze over mogen stappen en wanneer niet. Ook blijft het voor zorgverzekeraars zo overzichtelijk en kunnen ze zich de rest van het jaar focussen op het maken van scherpe premies.

Hoe kan ik overstappen van zorgverzekering?

Ieder jaar in januari is het mogelijk om over te stappen van zorgverzekering. Belangrijk om te weten is dat u uw oude zorgverzekering vóór 31 december opzegt om zo in januari direct een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Overstappen zorgverzekering kan makkelijk en snel door onze Zorgchecker die alle prijzen van alle zorgverzekeraars voor u op een rij zet en u zo de meeste en goedkoopste keuzemogelijkheden geeft.

Waarom Zorgchecker gebruiken?

De Zorgchecker is een veelzijdige tool waarmee u al uw wensen aangeeft en de Zorgchecker berekent dan uw voordeligste zorgverzekering. Enkele voordelen van de Zorgchecker zijn:

  • Zorgverzekeringschecker.nl heeft geen contracten met zorgverzekeraars en zijn daarom 100% onafhankelijk
  • U kunt direct online overstappen
  • Zorgverzekeringschecker.nl heeft altijd het meest actuele aanbod
  • Binnen 5 minuten bent u overgestapt
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *