Steunzolen dragen in de zomer

In de zomer dragen mensen een stuk minder vaak steunzolen dan in de winter het geval is. Dit komt doordat men in de zomer een stuk minder vaak dichte schoenen draagt en vaak wordt er dan snel de keuze gemaakt om de steunzolen achterwege te laten. Dit kan echter weer een negatieve invloed hebben op je houding en kan weer de pijntjes veroorzaken waar je net dacht vanaf te zijn. Hoe kom je de zomer door wanneer je steunzolen draagt? Lees het in ons blogartikel.

Kies de juiste schoenen

Wanneer de temperaturen buiten hoger oplopen kan de verleiding groter worden om open schoenen te dragen. Wil je toch een keer iets luchtigs aan trekken? Dan is dit natuurlijk geen probleem, maar wij raden je wel aan om de open schoenen af te wisselen met dichte schoenen. Maar wist je dat er tegenwoordig ook een stuk meer zomerschoenen verkrijgbaar zijn die over voetbedden beschikken die uitneembaar zijn? In dat geval is het dan ook zeker mogelijk om je steunzolen in deze schoenen te plaatsen. Voor de aanschaf van de beste schoenen raden wij je aan om je schoenen te kopen bij een speciaalzaak.

Het dragen van slippers in de zomer

Ga je naar het strand of wil je tijdens een lekkere zomerse dag aan het zwembad liggen? Dan kan het natuurlijk geen kwaad om slippers te dragen. Je hoeft tijdens zo’n dag immers niet veel te lopen. Ben je echter van plan om wel een lange wandeling te maken of weet je bijvoorbeeld dat je ver moet lopen vanaf de parkeerplaats naar het strand. Dan kan het toch verstandig zijn om dichte en stevige schoenen aan te trekken. Op deze manier minimaliseer je namelijk de tijd dat je voeten onvoldoende ondersteuning hebben.

Steunzolen kopen waar?

Op shoe kun je terecht voor alle soorten steunzolen in alle maten. Binnen 24 uur besteld is morgen in huis! Goede kwaliteit nodig voor een voordelige prijs? Op Shoe vind je alle soorten steunzolen die je nodig hebt. Naast de steunzolen biedt de webshop ook andere schoenaccessoires aan zoals inlegzolen, schoenspanners, veters en schoenverf.

Tags: No tags

Add a Comment

You must be logged in to post a comment